Lukinich Imre autogr. adatgyűjtése Mária Krisztina főhercegnő erdélyi utazására vonatkozólag Pozsony város levéltárának anyagából. (1595-1599 évkör) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.