Lukinich Imre autogr. jegyzetei a bécsi Haus-Hof-u. Staatsarchiv anyagából. II.-III. füzet. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.