Lukinich Imre autogr. másolatai a bécsi Haus-Hof- u. Staatsarchiv Turcica anagából. (Fond 116 Lukinich Imre, 1922)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.