Lukinich Imre vegyes tartalmú történeti tárgyú jegzetei és anyaggyűjtései (16-19. szd.) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre munkásságával kapcsolatos vegyes iratok, jegyzetek stb.