Historia medicinae. Töredékek az 1835. évből. (Tanulmány) - Lukinich Vince (Fond 116 Lukinich Imre, 1942)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre családtagjainak és környezetének irodalmi munkái és kísérletei.