Die älteste Meinung über die Herkunft der Rumänen. Die Werke des Kekaumenos als Quellen der rumänischen Geschichte. - Gyóni [Mátyás] (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Mások művei és iratai Lukinich Imre (és neje) hagyatékában. > Az Archivum Europae Centro-Orientalis (AECO) részére készült, de meg nem jelentetett tanulmányok.