Rumänische Spracherneuerung in Siebenbürgen. - Gáldi László (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Mások művei és iratai Lukinich Imre (és neje) hagyatékában. > Az Archivum Europae Centro-Orientalis (AECO) részére készült, de meg nem jelentetett tanulmányok.