Beszámoló a Dunántúli Tudományos Intézet működéséről. (Szabó Pál Zoltán igazgató jelentése.) (Fond 116 Lukinich Imre, 1946)
Fond 116 Lukinich Imre > Mások művei és iratai Lukinich Imre (és neje) hagyatékában.