Tervezet kulturális és pedagógiai magasabb szempontoknak egyaránt megfelelő ifjúsági könyvek kiadására. - [Balogh] Albin (Fond 116 Lukinich Imre, 1925)
Fond 116 Lukinich Imre > Mások művei és iratai Lukinich Imre (és neje) hagyatékában.