[Nincs cím] - Imreh László és Imreh Lászlóné (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Levelezés. > Imreh család (Lukinich Imre vejének családja) levelezése, és iratai. > Imreh László iratai, levelezése. > Imreh László által írt levelek