[Nincs cím] - Imreh Béla (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Levelezés. > Imreh család (Lukinich Imre vejének családja) levelezése, és iratai. > Imreh Béla levelezése, iratai. > Imreh Béla által írt levelek.