[Nincs cím] - Lukinich Imréné (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Levelezés. > Imreh család (Lukinich Imre vejének családja) levelezése, és iratai. > Imreh Béla levelezése, iratai. > Imreh Bélához írt levelek.