Lukinich Imréhez - Pozsonyi Menekült Egyetemi és Főiskolai Hallgatók Egyesülete (Fond 116 Lukinich Imre, 1921)
Fond 116 Lukinich Imre > Levelezés. > Lukinich Imre levelezése. > Lukinich Imréhez írt levelek.