Bethlen Gábor és Pozsony városa. (Akadémiai levelező taggá választás alkalmával tartott felolvasás szövege.) - Lukinich Imre (Fond 116 Lukinich Imre, 1921)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre művei.