Lukinich Imre felterjesztése a Külügyminisztériumhoz Stefanovic Svetislav Madách-fordításának (Covekova tragedija. Bp. 1940) szétosztására vonatkozólag. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Lukinich Imre egyéb tevékenységeivel kapcsolatos iratok.