Lukinich Imre felterjesztése és ismertetései Fekete Nagy Antal: Trencsén vármegye történeti földrajza. (Bp. 1941) c. művére vonatkozólag. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Lukinich Imre egyéb tevékenységeivel kapcsolatos iratok.