Ismertetés A Tribuna és a magyarországi romány közvélemény. (Kolozsvár 1941) c. munkájáról. - Bíró Sándor (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Lukinich Imre egyéb tevékenységeivel kapcsolatos iratok.