Huszti József jelölése a humanizmus történetével foglalkozó bizottságba (Történettud. Nemzetközi Bizottsága keretén belül) (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Lukinich Imre egyéb tevékenységeivel kapcsolatos iratok.