Histoire constitutionelle du xxx do Yougoslavie. - Jovanovitch, Dragoslav (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > A Történettudományok Nemzetközi Bizottsága Alkotmánygyűjteményi Albizottsága (Commision pour le Recueil des Constitutions) tevékenységével kapcsolatos iratok és tanulmányok.