A lwówi egyetem meglátogatásával (1938. máj. 8-10.) és a Magyar és Lengyel Történészek I. Konferenciájával (Krakkó, 1938. máj. 11.) kapcsolatos iratok és nyomtatványok. (Fond 116 Lukinich Imre, 1938)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Nemzetközi kongresszusokkal, kongresszusi és ált. nemzetközi kiadványok szerkesztőbizottsági tevékenységével kapcsolatos iratok és nyomtatványok.