A Történettudományok Nemzetközi Bizottsága VI. Nemzetközi Kongresszusával (Hága, 1932. júl. 4-6.) kapcsolatos iratok és nyomtatványok. (Fond 116 Lukinich Imre, 1932)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Nemzetközi kongresszusokkal, kongresszusi és ált. nemzetközi kiadványok szerkesztőbizottsági tevékenységével kapcsolatos iratok és nyomtatványok.