Meghívó Lukinich Imre és neje részére a Bethlen miniszterelnök bécsi látogatása tiszteletére rendezett osztrák államfői fogadásra. (Fond 116 Lukinich Imre, 1931)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Nemzetközi kongresszusokkal, kongresszusi és ált. nemzetközi kiadványok szerkesztőbizottsági tevékenységével kapcsolatos iratok és nyomtatványok.