A jövő magyar Balkán-kutatás problémái. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > A Balkán-Bizottság és a Magyar Balkán Társaság tevékenységével kapcsolatos előadások és iratok.