Az AECO szerkesztőségének küldött külföldi nyomtatványok. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Az Archivum Europae Centro-Orientalis szerkesztői tevékenységével kapcsolatos iratok, levelek és nyomtatványok.