A Slowo c. budapesti lengyel lap 1. évf. 1. száma (1944 aug. 20) (Fond 116 Lukinich Imre, 1944)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > A magyar-lengyel kapcsolatok ügyében folytatott munkássággal összefüggő iratok és nyomtatványok. > Magyar-lengyel társadalmi kapcsolatok és a lengyel emigráció magyarországi működése 1931-1948