Bevezető beszéd a MEFHOSZ III. kongresszusán. (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Diákegyesületekkel és diákjóléti tevékenységgel kapcsolatos iratok.