Lukinich Imre egyetemi előadásainak jegyzéke. 1929/1939 (Fond 116 Lukinich Imre)
Fond 116 Lukinich Imre > Lukinich Imre működésével kapcsolatos iratok. > Pázmány Péter Tudományegyetem egyetemi nyilvános rendes tanárságával kapcsolatos iratok.