A La Fontaine Irodalmi Társaság kitüntetése Szép Ernő számára (Fond 81 Szép Ernő)
Fond 81 Szép Ernő > Kiegészítés Szép Ernő hagyatékából > 2. A La Fontaine Irodalmi Társaság kitüntetése Szép Ernő számára