Anyjához, Jósa Péternéhez - Jósa András (Fond 78 Kiss Lajos)
Fond 78 Kiss Lajos > Tornyai Jánosra és más Hódmezővásárhelyen működött művészekre vonatkozó dokumentumok Kiss Lajos hagyatékában. > Jósa András levelezése