Jósa Andráshoz - Moravcsik Ernő Emil (Fond 78 Kiss Lajos, 1917)
Fond 78 Kiss Lajos > Tornyai Jánosra és más Hódmezővásárhelyen működött művészekre vonatkozó dokumentumok Kiss Lajos hagyatékában. > Jósa András levelezése