Jósa Andráshoz - Löcherer Gyula (Fond 78 Kiss Lajos, 1901)
Fond 78 Kiss Lajos > Tornyai Jánosra és más Hódmezővásárhelyen működött művészekre vonatkozó dokumentumok Kiss Lajos hagyatékában. > Jósa András levelezése