Jósa Andráshoz - Hampel József (Fond 78 Kiss Lajos)
Fond 78 Kiss Lajos > Tornyai Jánosra és más Hódmezővásárhelyen működött művészekre vonatkozó dokumentumok Kiss Lajos hagyatékában. > Jósa András levelezése