Jósa Antal birtokeladási okirata 1831. (Fond 78 Kiss Lajos, 1835)
Fond 78 Kiss Lajos > Tornyai Jánosra és más Hódmezővásárhelyen működött művészekre vonatkozó dokumentumok Kiss Lajos hagyatékában. > Jósa András hagyatéka