Il Vesuvió. (Útleírás.) - Tornyai J. (Fond 78 Kiss Lajos, 1900)
Fond 78 Kiss Lajos > Tornyai Jánosra és más Hódmezővásárhelyen működött művészekre vonatkozó dokumentumok Kiss Lajos hagyatékában. > Tornyai János