Holnapután kiskedden. Modern poéták verses könyve, melyből a nyájas publikum megtudja, mimódon pöngetik a lantot Magyarhon új dalosai. - Lovászy Károly (Fond 74 Ady Endre, 1909)
Fond 74 Ady Endre > Adyval kapcsolatos könyvek