Vegyes jegyzetek (Fond 63 Németh Antal hagyatéka)
Fond 63 Németh Antal hagyatéka > Németh Antal különböző cikkeihez, témáihoz gyűjtött olvasmányjegyzetei, cédulái, fogalmazványai > II. Vegyes és töredékben maradt jegyzetek