Színpadi beállítás - Németh Antal (Fond 63 Németh Antal hagyatéka)
Fond 63 Németh Antal hagyatéka > IV. Németh Antal naplói, előadásai, beszámolói, tanulmányai > c. Németh Antal 1945–1968 között írt munkái [Előadások, tanulmányok, kritikák, szövegkönyvek és ezek dokumentációi]