Somlay Artur - Németh Antal (Fond 63 Németh Antal hagyatéka)
Fond 63 Németh Antal hagyatéka > IV. Németh Antal naplói, előadásai, beszámolói, tanulmányai > b. Németh Antal 1920 és 1945 között írt munkái. [előadások, rendezések szövegkönyvei, tanulmányok, novellák]