Figyelmessy Fülöp ezredes emlékiratai. - Tollbamondás után leírta Figyelmessyné Haldeman Eliz. Az eredeti kéziratból fordította és jegyzetekkel ellátta Dr. Kacziány Géza. (Fond 57 Kacziány Géza)
Fond 57 Kacziány Géza