Juhász Gyula versének román fordításai. (14 költemény): Magyar népem, A dolgozókhoz, Az építők, Munkások a hídon, Május ünnepe, A munka, Meseváros, Ancsa él, A csavargó, Gotterhalte, Az Iza partán, Vándordal, Obsit, Testamentum - Pescu, Petre (Fond 52 Ertsey Péter)
Fond 52 Ertsey Péter > Vegyes művek