Gulyás Pál gépiratos hiv. jelentése a vall.- és közoktatásügyi miniszterhez a volt könyvtárügyi politikai megbízottak irattárának átvizsgálásában. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > [Kijegyzések]