Szent István Akadémia 1951. évi tagajánlásai: az ajánott tagok életrajzai. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > SZ