Lipcsey Lajos helyettes polgármester, Simon Sándor pénzügyi tanácsnok, Csitáry Emil városi főjegyző Székesfehérvár tisztv. életrajzi adatai. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > L