Debrecen szkv. és a Tiszántúli Ref. Egyházker. Könyvnyomda-váll. Gulyás Pálhoz. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > I