Huber Lipót róm. kat. lelkész, apát, kanonok önéletrajza és irod. működése. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > H