Géfin Gyula róm. kat. lelkész, teológiai tan. önéletrajza és Kemenes Géfin Lajos hírlapíró életrajza. (Fond 36 Gulyás Pál, 1939)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > G, Gy