Fazekas József legid., id. és ifj. középisk. tanárok, ill. könyvtárnok életrajzai. (Fond 36 Gulyás Pál, 1949)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > F