Eperjesy János az Orsz. Széchényi Könyvtár tisztviselőjének önéletrajza. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > E, É