Csige Varga Antal egyet. könyvt. tisztv. életrajzi adatai és önéletrajza. (Fond 36 Gulyás Pál)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > C, Cs