Csepy Pál róm. kat. lelkész önéletrajza és Csepy Pál ügyvéd életrajzi adatai. (Fond 36 Gulyás Pál, 1942)
Fond 36 Gulyás Pál > III. Gulyás Pál Magyar Írók életrajzával kapcsolatos adatgyűjtése és levelezése > C, Cs